Schelpen

SONYa7iii-700195 (Custom)

Schelpen

Bij Handelsonderneming Gebr. Wever b.v. bieden we hoogwaardige schelpen die perfect zijn voor diverse toepassingen in uw buitenruimte. Onze schelpen zijn niet alleen functioneel maar voegen ook een natuurlijke charme toe aan uw landschap. Of u nu schelpen wilt gebruiken voor paden, opritten of decoratieve doeleinden, onze schelpen zijn de ideale keuze.

Onze schelpen zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ze zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook duurzaam en bestand tegen slijtage.

Schelpen worden gewonnen uit zandafzettingen, vooral uit de waddenzee, en worden niet alleen gebruikt ter decoratie.

Waar vaak niet aan gedacht wordt, is dat mensen ze kopen voor kruipruimte. Een kruipruimte is een plek waar u nooit komt, maar wanneer het gebeurt, is het prettig als er wat op de bodem ligt zodat u niet door het zand of de blubber kruipt.

Als toonaangevende grootleverancier kunnen wij schelpen direct uit voorraad leveren op locatie, maar afhalen kan natuurlijk ook in Valthermond. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van schelpen in uw buitenruimte? Kom langs op ons showterrein en ontdek de verschillende varianten en toepassingen van schelpen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Verrijk uw buitenruimte met de natuurlijke pracht van schelpen.

Onze voordelen

Waarom u bij Gebr. Wever b.v. in Valthermond uw bestrating koopt?

  • Professioneel advies op maat
  • Grote eigen voorraden
  • Levering op locatie mogelijk
  • Wij staan altijd klaar voor uw vragen

Bestel online!

Bezoek onze webshop voor diverse big bags