Assortiment

Totaalleverancier op het gebied van

Sierbestrating, tegels, klinkers en zand/grind

U vindt bij ons altijd een ruime keuze en alles wordt speciaal geselecteerd voor een lang leven van uw bestrating

Doordat Gebr. Wever b.v. grootleverancier is kunnen producten uit voorraad worden geleverd, per zelflosser, in containers, in big-bags of los gestort. Zelf afhalen kan natuurlijk ook. Wij nodigen u graag uit op ons showterrein om op uw gemak onze producten te komen bekijken.

Image
Image
Image
Alle Producten

Ons Assortiment

Boomschors

Ontdek de natuurlijke charme van boomschors als tuinbedekking, perfect voor een warme en organische uitstraling in uw tuin.

Bestrating

Uitgebreid assortiment van hoogwaardige bestratingsmaterialen en sierbestrating voor een duurzame en stijlvolle buitenruimte.

Zand en Grind

Wij leveren diverse soorten zand en grind, perfect voor elk bouw- straat- of tuinproject. Altijd ruim op voorraad voor scherpe prijzen.

Stapelblokken

Geef uw buitenruimte structuur en stijl met onze diverse collectie stapelblokken, geschikt voor elke landscaping uitdaging.

Tegels

Creëer een duurzaam en esthetisch aantrekkelijk terras of tuinpad met onze kwalitatieve tegels, ideaal voor binnen- en buitengebruik.

Schelpen

Voeg een natuurlijk tintje toe aan uw landschap met onze hoogwaardige schelpen, geschikt voor paden, opritten en decoratieve doeleinden.

OVER ONS

Gebr. Wever B.V. sinds 1947

Waar we in 1947 begonnen met transport van aardappelen in de regio zijn we inmiddels uitgegroeid tot internationaal transportbedrijf met 25 eigen wagens, 12.000m² opslagterrein en showroom voor onze mooie bestrating. 

Grote eigen voorraden
Persoonlijke Service
Diverse bekende merken
Levering of afhalen

Wij helpen u graag persoonlijk verder

Neem contact op

0599-412500

Wat voor soort bestratingsmaterialen bieden jullie aan?

Wij bieden een breed scala aan bestratingsmaterialen tegels, klinkers, waaltjes, betonbanden en stapelblokken. Daarnaast hebben we ook een groot assortiment bodembedekkers met onder andere schelpen, boomschors, zand en grind voor diverse toepassingen.

Absoluut, onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren over de meest geschikte bestratingsoplossing voor uw specifieke behoeften.

Wij leveren aan zowel particuliere klanten als bedrijven. Iedereen kan bij ons hoogwaardige bestratingsmaterialen bestellen of afhalen.

Wij bieden diverse leveringsopties waaronder big-bags en bulkleveringen. De kosten variëren op basis van het gekozen leveringsformaat en de afstand tot uw locatie. Neem hier voor contact op of bestel via de webshop.

Hoe bereken ik hoeveel bodembedekking ik nodig heb voor mijn project?

Dit hangt af van het gekozen materiaal, de ondergrond en andere omstandigheden. De globale berekening is dat u met 1 m3 materiaal een oppervlakte kunt bedekken van 10m² met een laag van 10 cm en een oppervlak van 20m² met een laag van 5 cm dik. Wilt u een exactere berekening neem dan contact op.

Wij leveren de materialen, maar bieden geen straatwerkzaamheden aan. We kunnen echter aanbevelingen doen voor ervaren professionals in uw regio. Neem daar voor gerust contact op.

Neem vóór u gaat leggen contact op door te bellen naar 0599-412500 of stuur foto's van het probleem via whatsapp naar 06- 11343100. Wij zullen ons best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen, inclusief vervanging indien nodig. Wanneer het materiaal is gelegd is dit niet meer mogelijk.

Onze algemene voorwaarden vindt u via de volgende link: Algemene Voorwaarden

Transport gaat volgens AVC/CMR voorwaarden